Trending

Έντονη φημολογία ότι ο Σάκης Ρουβάς εξαγοράζει γνωστή επιχείρηση

Έντονη η φημολογία τις τελευταίες ημέρες στην αγορά σχετικά με την εξαγορά ποσοστου της γνωστής επιχείρησης Νιτσιάκος Κοτόπουλα από τον Σάκη Ρουβά.

Η Νιτσιάκος διαθέτει δέκα εργοστάσια και εγκαταστάσεις σε Ιωάννινα, Άρτα, Θεσσαλονίκη και Νιγρίτα Σερρών, ενώ δραστηριοποιείται, εκτός από το κοτόπουλο, και σε άλλα προϊόντα µε µεγάλη επιτυχία, όπως η γαλοπούλα και το κουνέλι, στον κλάδο των αλεύρων για ανθρώπινη κατανάλωση και στις ζωοτροφές, οι οποίες έχουν φτάσει να αντιπροσωπεύουν το 40% των συνολικών πωλήσεων.

Σκοπός της συμφωνίας  αυτής από την πλευρά της SK (Σάκης Ρουβάς) λέγεται ότι είναι η χρησιμοποίηση των αποβλήτων (κουτσουλιές) των εργοστασίων της Νιτσιάκος για την παραγωγή ενέργειας. Για αυτόν άλλωστε τον λόγο η έκταση που αγόρασε ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται σχεδόν δίπλα από το εργοστάσιο της Νιτσιάκος στα Ιωάννινα.

O Σ. Ρουβάς προχώρησε προ μηνών στην ίδρυση Ανώνυμης Εταιρείας η οποία θα δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο, αναφέρει το Mononews. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη