Trending

Η Ελένη Χατζημήτσου αναλαμβάνει Διευθύνουσα Σύμβουλος

Διοικητική αναδιάρθωση του ομίλου της 24MEDIA σε συνεργασία με το κολέγιο τεχνολογίας Athens Tech College σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο του οποίου η Ελένη Χατζημήτσου αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου.

Έχοντας κλείσει 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον όμιλο της 24MEDIA και διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία σε θέματα οργάνωσης, ανάπτυξης τμημάτων και διοίκησης από τις θέσεις της Εμπορικής διεύθυνσης και τα τελευταία τρία χρόνια της Director of Group Business Development, η Ελένη Χατζημήτσου αναλαμβάνει την εν λόγω θέση ούσα πλέον υπεύθυνη για την ανάπτυξη και αποτελεσματική λειτουργία του κολεγίου.

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24MEDIA δήλωσε “Η πολυετής συμβολή της Ελένης Χατζημήτσου υπήρξε καταλυτική ως προς τη ραγδαία αναπτυξιακή πορεία που καταγράφει η 24MEDIA. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το Athens Tech College, αναλαμβάνει την διεύθυνση του κολεγίου, συνεχίζοντας έτσι να συνεισφέρει ενεργά στις δραστηριότητες του Ομίλου μας”.

Το Athens Tech College αποτελεί σύμπραξη των BCA College, της πολυεθνικής εταιρείας Intracom Holdings, και του Ομίλου ψηφιακών Μέσων και τεχνολογίας 24MEDIA. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη