Trending

Η Τάνια Γιακουμάκη ανέλαβε Γενική Διευθύντρια

Η Τάνια Γιακουμάκη, ένα στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στους τομείς Marketing και Επικοινωνίας και με εξειδίκευση σε θέματα Digital Strategy & Transformation, ανέλαβε καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας, στη Bakers Digital Communication, θυγατρική εταιρεία της V+O στην Ελλάδα.

Η Τάνια Γιακουμάκη προέρχεται από την εταιρεία XPLAIN, όπου κατείχε τα τελευταία 4 χρόνια τη θέση της Γενικής Διευθύντριας, στην οποία από τον πρώτο κιόλας χρόνο συνέβαλε δυναμικά στην ανάπτυξη της, καθώς και σε σημαντικές διεθνείς διακρίσεις (Internationalist Award for Innovative Digital Solutions for PepsiCo).

Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στο σχεδιασμό tailor-made στρατηγικών Digital Marketing με απτά αποτελέσματα (ROI), καθώς και στην παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης και παροχής υπηρεσιών σε θέματα Digital Innovation για τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και των αποτελεσμάτων εταιρικών και προϊοντικών brands στο digital περιβάλλον.

Ανάμεσα στους πελάτες που έχει συμβουλέψει, συγκαταλέγονται μεγάλες εταιρείες με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη digital και social media παρουσία. Πιο συγκεκριμένα, είχε πολύχρονη συνεργασία, στο εξωτερικό, με την PepsiCo για το Corporate και τα Βrands της σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ στην Ελλάδα, με τις Interamerican, AB Βασιλόπουλος, ELBISCO, Friesland, Volvo, κ.ά. 

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ομάδα μας ενισχύεται περαιτέρω με ένα ακόμα στέλεχος που διαθέτει αξιοζήλευτη εμπειρία και επιδόσεις. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της Τάνιας θα ενισχύσουν πολλαπλά την ομάδα της Bakers. Θα προσδώσουν μία πιο στρατηγική, καινοτόμο και ROI driven οπτική, εμπλουτίζοντας την προστιθέμενη αξία που λαμβάνουν οι πελάτες μας», δήλωσε η Τέτη Κανελλοπούλου, CEO της V+O Greece.

Η Τάνια Γιακουμάκη ανέφερε σχετικά «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που αποτελώ ενεργό και στρατηγικό μέλος του Ομίλου V+O, καθώς και που ηγούμαι μιας τόσο δυναμικά αναπτυσσόμενης εταιρείας, όπως η Bakers Digital Communication. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια δημιουργική και ουσιαστική συνεργασία μέσα από την οποία το υπάρχον εξαιρετικό πελατολόγιο της Bakers, αλλά και οι prospect πελάτες θα απολαμβάνουν πολύ υψηλό επίπεδο digital υπηρεσιών και καινοτόμων πρακτικών, πάντα μέσα από μια ολιστική στρατηγική προσέγγιση με μετρήσιμα αποτελέσματα». 
Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη