Trending

ICEEfest 2017: Περιλαμβάνει και networking session για γυναίκες

Μια εκδήλωση αποκλειστικά αφιερωμένη στην ενδυνάμωση της γυναικείας παρουσίας σε ηγετικές θέσεις στο χώρο εργασίας, διοργανώνεται για δεύτερη φορά φέτος κάτω από το φάσμα του ICEEfest, του Συνεδρίου για Διαδραστικά μέσα με τη μεγαλύτερη απήχηση στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. To ΙCEEFest, στα έκτα του γενέθλια, συγκεντρώνει ένα line-up περισσότερων από 150 ομιλητών σε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα και δημιουργεί ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών από γυναίκες ομιλήτριες!

Η ενότητα «Women in Tech», θα καλωσορίσει γυναίκες επαγγελματίες στο χώρο των ψηφιακών μέσων και τεχνολογίας, ηγετικά στελέχη από διεθνείς και εγχώριους οργανισμούς, για να γνωριστούν και να συζητήσουν:

  • Πως μπορούμε να προάγουμε την επόμενη γενιά γυναικών με ηγετικές θέσεις στον digital κόσμο;
  • Τι είναι αυτό που χρειάζεται μια γυναίκα για να διακριθεί στο χώρο του Αdtech & Μedia;
  • Πως τελικά καταρρίπτονται τα στερεότυπα στην πράξη;


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 15:00, υπό την αιγίδα του Ομίλου TDG και θα φιλοξενήσει μια ομάδα από καταξιωμένες γυναίκες, ηγετικά στελέχη στο Adtech & Media. Θα ξεκινήσει με πάνελ στο οποίο θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων:

Katy Howell - Immediate future
Lorena Macnaughtan - ICEEhealth

Και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό και ανταλλαγή απόψεων.
Μία μοναδική ευκαιρία για εκ βαθέων συζητήσεις, ειλικρινείς τοποθετήσεις και γνωριμία με κορυφαίες επαγγελματίες!

Η  Εύα Χριστοπούλου, Marketing Director του TDG & Ηost της εκδήλωσης ανέφερε:

«Το 2016 ξεκινήσαμε μια ακόμη πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση της γυναικείας παρουσίας στο iCEE.fest. Στα καλά νέα, φέτος έχουμε περισσότερες γυναίκες ως ομιλητές από ποτέ! Το 2017, συνεχίζουμε με αυτή την δέσμευση! Ανυπομονούμε για αυτή την εκδήλωση και την δυνατότητα που μας δίνει να έρθουμε σε επαφή με την  ενεργή κοινότητα κορυφαίων γυναικών επαγγελματιών από την περιοχή μας. »

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι κατόπιν εγγραφής & πρόσκλησης εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του ICEEfest μπορείτε να βρείτε εδώ.
  
Το ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival - προσελκύει χιλιάδες στελέχη μάρκετινγκ, στελέχη διαφημιστικών εταιρειών καθώς και λάτρεις των online media από όλη την Ευρώπη από το 2008. Με πάνω από 3.500 σύνεδρους από 20 και πλέον χώρες, το ICEEfest που λαμβάνει χώρα στο Βουκουρέστι, την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα Digital Marketing συνέδρια που διοργανώνονται στην Κεντρική, Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Κάθε χρόνο, το ICEEfest συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους παίκτες της παγκόσμιας ψηφιακής βιομηχανίας για να προσφέρουν γνώσεις και να μοιραστούν τεχνογνωσία σε θέματα Digital Creativity, Online Content, Social Media, Mobile, Programmatic, e-Commerce, Performance Marketing και Επιχειρηματικότητα. Με κεντρικές ομιλίες, ενημερωτικά workshops και debates, εκπαιδευτικά σεμινάρια και expos, ζωντανές αναμεταδόσεις, πάρτι και τελετές απονομής βραβείων, το ICEEfest είναι το απόλυτο συνέδριο που συνδυάζει εκπαίδευση, έμπνευση, δικτύωση και διασκέδαση. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη