Trending

Ο Ανδρέας Παπανδρέου junior έγινε βελονιστής

Μακριά από το πολιτικό προσκήνιο και από τα φώτα της δημοσιότητας έχει επιλέξει να ζει ο γιος του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας Παπανδρέου Junior.

Ο ίδιος κατοικεί πλέον μόνιμα στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης από όπου κατάγεται και η αρραβωνιαστικιά του, η αθλήτρια Πωλίνα Πατραμάνη.

Ο Ανδρέας, έχει σπουδάσει οικονομικά και κοινωνιολογία σε εξαιρετικά πανεπιστήμια ωστόσο δεν επέλεξε να κάνει καριέρα ακολουθώντας τις σπουδές του, αλλά αντίθετα έγινε βελονιστής!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο Ανδρέας Παπανδρέου junior, μετά και το επαγγελματικό άνοιγμα που έκανε στις αρχές του χρόνου στο Αμμάν της Ιορδανίας, ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες και τον βελονισμό.

Φίλοι και γνωστοί περιγράφουν τον 37χρονο Ανδρέα ως έναν άνθρωπο ήρεμο και προσιτό σε όλους, αλλά και έναν άνθρωπο που λατρεύει τον αθλητισμό.

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου κάνει μάλιστα επισκέψεις κατ’ οίκον και ασκεί το επάγγελμα του θεραπευτή-βελονιστή ακολουθώντας πρωτοποριακές μεθόδους. Ο ίδιος και η αρραβωνιαστικιά του, φαίνεται πως επέλεξαν μια ήρεμη ζωή στο Ηράκλειο, έχοντας κοντά τους αγαπημένους τους ανθρώπους. mononews.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη