Trending

Ο Έλληνας ιδιοκτήτης της BSB πούλησε το "παλάτι" του στη Μύκονο

Ο ιδιοκτήτης της ελληνικής εταιρείας ρούχων BSB Βασίλης Μπιθαράς και η σύζυγός του Σοφία προχώρησαν πρόσφατα σε πώληση του εξοχικού "παλατιού" τους στη Mύκονο, στην περιοχή του Aγίου Λαζάρου, κοντά στη διάσημη παραλία της Ψαρούς. 

Aγοραστές, σύμφωνά με πληροφορίες του Deal news, ήταν το ζεύγος των Λιβανέζων ισχυρών της CCC Tαουφίκ και Xάλα Xούρι. Στα επιχειρηματικά σαλόνια, ορισμένοι είπαν πως η πώληση αποτελεί ένδειξη ότι ίσως η κρίση έχει «αγγίξει» και την BSB. Oι περισσότεροι μίλησαν όμως για ένα big deal καθώς το τίμημα έφτασε στα 1,2 εκατ. ευρώ

Πρόκειται για ένα από τα πλέον γνωστά ζευγάρια ιδιαίτερα εύπορων Λιβανέζων, που ζει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, ενώ διατηρεί στενότατες φιλικές σχέσεις με ισχυρές οικονομικές δυναστείες. Ο Ταουφίκ Χούρι είναι το Νο2 της πανίσχυρης κατασκευαστικής εταιρίας CCC με έδρα την Αθήνα και κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου, ενώ η σύζυγός του Χάλα θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο κοσμικό γίγνεσθαι.

Διατηρούν στενότατες σχέσεις με τα ζεύγη Γκαντούρ και Ζέιν, και τα καλοκαίρια επισκέπτονται πολύ τακτικά τη Μύκονο, κάτι που τους ώθησε στο να ψάξουν για ένα δικό τους σπίτι στο Νησί των Ανέμων. Λάτρεψαν την εξοχική κατοικία της οικογένειας Μπιθαρά, η οποία ενώνει την πέτρα με το λευκό των Κυκλάδων σε έναν αρμονικό συνδυασμό, ενώ η πισίνα στο τελείωμά της χαρίζει μια εκπληκτική θέα. 

Το σπίτι δεσπόζει πάνω σε μια πλαγιά, στους εσωτερικούς χώρους κυριαρχεί το μάρμαρο, ενώ η επίπλωση συνδυάζει το ξύλο και τη minimal αισθητική με τα γήινα χρώματα. Το deal κλείστηκε πριν από λίγες ημέρες και οι νέοι ιδιοκτήτες αισθάνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη επένδυση, ενώ κανείς πλην των ιδίων δεν ξέρει αν θα πραγματοποιήσουν αλλαγές στη νέα τους εξοχική κατοικία. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη