Trending

To ICEEfest το μεγαλύτερο Digital Festival της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης επιστρέφει

Στις 15 και 16 Ιουνίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά το Interactive Central and Eastern Europe Festival, ICEEfest, που διοργανώνει κάθε χρόνο το ThinkDigital Group, και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 130 κορυφαίους ομιλητές και περισσότερους από 3.500 συνέδρους.

Στη σκηνή θα βρεθούν εκπρόσωποι από  τους ηγέτες της αγοράς όπως: Facebook , Google, New York Times, Lego, Global Data, LadBible, News Deeply, Capco, Future Candy, Mindscapes, Crestcomms, Logz.io, Salesfolk, Smartbeemo, The Media Monks, Zulu 5, BBH, Lola Mullen Lowe. 

Το περιεχόμενο αναπτύσσεται γύρω από τις θεματικές κατηγορίες: Innovation, Marcom, Content, Disruption, VR&AR, eCommerce, AdTech, StartUp,  eHealth, ενώ φέτος, η ατζέντα εμπλουτίζεται με δύο ακόμη νέες ενότητες: Smart Homes (σχετικά με τον αντίκτυπο του Internet και της τεχνολογίας στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για το σπίτι), και  Fin Tech  (σχετικά με τη νέα διάσταση στον τομέα της Οικονομίας).

Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες ομιλητές μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Φεστιβάλ – www.iceefest.com. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Το ICEEfest  διοργανώνεται από την ThinkDigital, σε συνεργασία με την Orange, την Carrefour, την BCR και τη Volkswagen. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη