Trending

Καταγγελία του Star κατά Ν.Παππά γιατί "έχασε το Survivor"

Ο τηλεοπτικός σταθμός Star κατέθεσε αγωγή εναντίον του Δημοσίου και ονομαστικά στο πρόσωπο των σημερινών νόμιμων εκπροσώπων του (δύο υπουργών και του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας), ζητώντας αποζημίωση 32,4 εκατ. ευρώ για διαφυγόντα κέρδη από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και από τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς με μήνυμά του στο Twitter ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Star έχασε το Survivor και ζητά αποζημίωση 32 εκατ. ευρώ. Να απευθυνθεί στο ταμείο απόρων, παρανόμων καναλαρχών και αποτυχημένων μάνατζερ».

Σημειώνεται ότι το Star προχώρησε σε αγωγή εναντίον του Δημοσίου, για την «αποκατάσταση της ζημίας που μας προεκλήθη από το γεγονός της συμμετοχής μας και της παράνομης μη αδειοδότησής μας κατά τη διαδικασία του Διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών». 

Στην αγωγή αναφέρεται ότι λόγω της μη αδειοδότησής του αναγκάστηκε να μην αναλάβει, ενώ είχε συμφωνήσει με τον Τούρκο παραγωγό το Survivor και το «Voice». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη