Trending

H ελληνική Syncbnb στις 15 κορυφαίες startups της Ευρώπης

Η ελληνική Syncbnb επιλέχθηκε ανάμεσα σε 507 ευρωπαϊκές startups – και μέσα από μια πολύ αυστηρή διαδικασία συνεχόμενων αποκλεισμών - να συμμετάσχει στο EU Startups Summit στην Βαρκελώνη στις 24 Απριλίου και να παρουσιάσει την υπηρεσία της μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό που απαρτίζεται από την αφρόκρεμα του Ευρωπαϊκού startup οικοσυστήματος. 

Startuppers, serial entrepreneurs, fund managers, angel investors αλλά και technology fans από όλη την Ευρώπη θα κατακλύσουν το Auditori AXA για την Ευρωπαϊκή γιορτή της νεανικής (και όχι μόνο) επιχειρηματικότητας ενώ ένα επιλεγμένο πάνελ κριτών θα επιλέξουν το top Ευρωπαϊκό startup για το 2018 ανάμεσα σε 15 startups που δημιουργούν καινοτομία στους χώρους του e-commerce, του τουρισμού, των ασφαλίσεων, της επικοινωνίας, κα.

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, συνιδρυτής της Syncbnb, δήλωσε: 

«Είμαστε προφανώς εκστασιασμένοι! Δεν είναι λίγο πράγμα να επιβιώνεις από 3 γύρους αποκλεισμών και να φτάνεις στο top 15 των Ευρωπαϊκών startups. Και εγώ και ο Πέτρος ξέραμε όταν ιδρύαμε την Syncbnb πέρσι ότι η υπηρεσία έχει απίστευτες προοπτικές και παγκόσμια απήχηση, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι όλα θα γίνουν τόσο γρήγορα. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε μια τόσο δυνατή ομάδα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα startups του εξωτερικού και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.»

Η Syncbnb ιδρύθηκε το 2017 από τους Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα και βοηθάει ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αποκτώντας παρουσία σε πολλαπλά κανάλια διανομής (Airbnb, Booking.com, Homeaway, Tripadvisor, Expedia κλπ) και στην συνέχεια φροντίζει ώστε να όλα τα ημερολόγια σε όλα τα κανάλια να είναι πλήρως συγχρονισμένα ώστε να μην έχουν διπλοκρατήσεις. Η Syncbnb απευθύνεται στο παγκόσμιο κοινό, έχει πελάτες από 78 χώρες και χρηματοδοτήθηκε από 6 πολύ γνωστούς Έλληνες angel investors.

Η υπηρεσία κοστίζει 13€ το μήνα ανά ακίνητο και υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών στο www.syncbnb.com  

Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη