Trending

Envolve Award Greece 2018: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο διαγωνισμό

Λήγει σήμερα 31 Μαίου 2018 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στον διαγωνισμό Envolve Award Greece 2018 (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας). 

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του σε 13 πόλεις σε όλη την περιφέρεια της Ελλάδας, φιλόδοξοι επιχειρηματίες παρουσίασαν τις ιδέες τους και έμαθαν περισσότερα για το έργο του Envolve. 

Οι κριτές ανέφεραν ότι υπάρχουν πολλές υποσχόμενες, καινοτόμες και βιώσιμες επιχειρηματικές ιδέες ανάμεσα στις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί.

H ομάδα του Envolve θα συνεχίσει να προωθεί το πρόγραμμα βράβευσης σε όλη την Ελλάδα. 

Η αποστολή του Envolve βασίζεται σε τρεις πυλώνες: την εκπαίδευση, τους πόρους και τα βραβεία. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός παρέχει εκπαίδευση για νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχικά στάδια, αξιοποιώντας παράλληλα συνεργασίες με άλλους οργανισμούς και εταιρείες, που αυξάνουν τη διαθεσιμότητα επιχειρηματικών πόρων. 

Το πρόγραμμα βραβείων στην Ελλάδα διεξάγεται για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και υποστηρίζεται από πολλούς οργανισμούς, όπως η Antidote, η Atradius, το epixeiro.gr, το IADR, η Intracom Telecom, το δικηγορικό γραφείο Ιωάννης Βασαρδάνης & Συνεργάτες, η Kyvernitis Travel, το δικηγορικό γραφείο Λυκουρέζου, η Microsoft, η Moore Stephens, η People for Business, η Reed Smith, η SAP Hellas, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, η V+O Communication και η White Room.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο διαγωνισμό του Envolve Award Greece είναι στις 31 Μαΐου 2018. Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο και οι νικητές το Νοέμβριο του 2018. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη