Trending

Εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη

Ακόμη μια «κόντρα» στον καλλιτεχνικό χώρο, φαίνεται ότι ξεκίνησε για τον Νότη Σφακιανάκη.

Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα για τον γνωστό τραγουδιστή πιθανόν να είναι πιο σοβαρά, καθώς αναμένεται να επηρεάσουν πιθανόν και τη δισκογραφία του. 

Ο λόγος; Η απόφαση του Γιώργου Μουκίδη να του απαγορεύσει να ερμηνεύει τραγούδια του. 

Μετά τα όσα έγιναν στην Αλβανία, ο γνωστός στιχουργός μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, γνωστοποίησε πως αποστέλλει εξώδικο στον τραγουδιστή με την οποία απαγορεύει τη δημόσια εκτέλεση των εν λόγω τραγουδιών.

«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μουκίδης ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει ανάρτηση ένα post σε κόκκινο φόντο με μαύρα γράμματα, με τη φράση «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».

Αν επιμείνει στην απόφασή του αυτή ο στιχουργός, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στον Νότη Σφακιανάκη, καθώς πολλές από τις επιτυχίες του είναι γραμμένες από τον Γιώργο Μουκίδη. vipnews.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη