Trending

Γνωστό στέλεχος ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος στην Acun Medya του Ατζούν Ιλιτζαλί

Ένα στέλεχος της διεθνούς τηλεοπτικής αγοράς, που γνωρίζουμε πολύ καλά και στη χώρα μας απόκτησε πρόσφατα η «Acun Medya», η τούρκικη εταιρεία παραγωγής που εδώ και δύο χρόνια δραστηριοποιείται έντονα και στη χώρα μας μέσα από τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν «έκλεισε» με την «Acun Medya» ο Γιώργος Λεβέντης αναλαμβάνοντας Chief Operating Officer στην εταιρεία που έχει δύο τηλεοπτικά κανάλια στην Τουρκία και έχει αναλάβει παραγωγές σε άλλες χώρες.

Έτσι ο Γιώργος Λεβέντης πήρε «διαζύγιο» από την Syco International, την εταιρεία του Simon Cowell, αναλαμβάνοντας διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία του Acun Ilıcalı, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει το deadline.com δήλωσε πως «είμαστε ενθουσιασμένοι και ευτυχείς που καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην ομάδα της Acun Medya. Από τότε που ξεκινήσαμε αυτήν την επιχείρηση, επιδιώξαμε πάντα την ανάπτυξη, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, χωρίς να χάσουμε το οικογενειακό πνεύμα μας. 

Πιστεύουμε ότι η προϋπηρεσία και η παγκόσμια εμπειρία του θα μας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το δρόμο, ο οποίος θα ενισχυθεί περαιτέρω από τις ιδέες και τον ενθουσιασμό του ως μέρος της ομάδας μας».

Ο ίδιος ο Γιώργος Λεβέντης ανέφερε πως «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με την Acun Medya Global, μια καινοτόμο επιχείρηση στον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης με φιλοδοξίες να επεκταθεί παγκοσμίως στον τομέα της τηλεόρασης, του αθλητισμού, της ψηφιακής και της ψυχαγωγίας», δίνοντας έτσι το μήνυμα για τους επιχειρηματικούς σκοπούς της τούρκικης εταιρείας. newsit.gr
Νεότερη Παλαιότερη