Trending

Ένας νέος θεσμός, τα ΑΚΜΗ ROAD TRIPS, εγκαινιάζεται από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στις «Ημέρες Θάλασσας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με όχημα ένα αστικό λεωφορείο Volvo SB85-55, το οποίο εκτελούσε τη γραμμή Ηλεκτρικός Σταθμός Πειραιά – Προφήτης Ηλίας, κατασκευασμένο από το αμαξοποιείο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Ε. το 1967, το «ΙΕΚ ΑΚΜΗ» προσκαλεί νέους και νέες ηλικίας 18-25 σε μία σειρά από διαφορετικές, θεματικές ξεναγήσεις στην πόλη με «τερματικό σταθμό» street happenings για όλους τους δημότες του Πειραιά!

Τα τέσσερα αυτά mega events θα πραγματοποιηθούν από το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», τη σημαντικότερη διοργάνωση στην πόλη του Πειραιά. Οι «Ημέρες Θάλασσας» λαμβάνουν χώρα και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, με δωρεάν και ανοιχτές παροχές και εκδηλώσεις για όλο τον κόσμο.
30 τυχεροί επιβιβάζονται κάθε φορά στο λεωφορείο, γνωρίζουν από κοντά τους super stars καλεσμένους του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και μετά από ένα ανατρεπτικό δρομολόγιο στις γειτονιές του Πειραιά, τους περιμένουν street happenings, δώρα, εκπλήξεις και μοναδικοί διαγωνισμοί για πλήρεις υποτροφίες!

Είσαι 18-25 ετών;  Μπες στο iekakmi-roadtrips.gr, επίλεξε τη διαδρομή σου και ζήσε τη μοναδική εμπειρία των ΑΚΜΗ ROAD TRIPS
 Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη