Trending

Πλαίσιο: Ανακοίνωσε επενδύσεις 10 εκατ.ευρώ στα επόμενα 2 χρόνια

Η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «Πλαίσιο» πραγματοποιήθηκε στις 22.05.2018 στις κεντρικές εγκαταστάσεις και έδρα της εταιρείας στη Μαγούλα Αττικής, καταγράφοντας μία από τις πολυπληθέστερες προσελεύσεις των τελευταίων ετών.

Με την ετήσια κερδοφορία προ φόρων να αυξάνεται κατά 11,3% (16% στο δεύτερο εξάμηνο) και τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών να παρουσιάζει αύξηση της τάξεως του 1,1%  σε ετήσιο επίπεδο (5% στο δεύτερο εξάμηνο), αποφασίστηκε η καταβολή μερίσματος ύψους 0,07 ευρώ ανά μετοχή, ποσό αυξημένο κατά 40% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κώστας Γεράρδος, αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια της Πλαίσιο που περιλαμβάνουν επενδύσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια για την υλοποίηση  ενός σημαντικού πλάνου ενεργειών.

Συνοψίζοντας τις σημαντικότερες στιγμές του 2017, έγινε αναφορά στη σχολική περίοδο, η οποία χαρακτηρίστηκε από τη συνεχή ανάπτυξη και εμπλουτισμό του πελατολογίου της εταιρείας και την καμπάνια της «Black Friday» περιόδου, όπου η εταιρεία υπερδιπλασίασε τις πωλήσεις της, με το plaisio.gr να γίνεται κορυφαίος διαδικτυακός προορισμός απαριθμώντας 2.000.000 προβολές σελίδας. 

Επιπλέον, αναφορά έγινε και στην αξιοσημείωτη αύξηση των πωλήσεων μέσω Internet κατά 12% το 2017, στο νέο B2B site της εταιρείας (plaisiopro.gr), καθώς επίσης και στην αύξηση των πωλήσεων στην Πλαίσιο Βουλγαρίας κατά 15,2%.

Άλλο σημαντικό γεγονός ήταν ότι η Πλαίσιο έγινε όχι μόνο η πρώτη αλλά και η μόνη ελληνική εταιρεία με παγκόσμια αναγνώριση από εταιρείες που παράγουν τεχνολογία και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις της gaming βιομηχανίας λαμβάνοντας πιστοποιήσεις από τις εταιρείες Intel και NVIDIA.

Ειδική μνεία έγινε στις συνεχείς διακρίσεις και βραβεύσεις της εταιρείας με κυριότερη εκείνη του “Best Workplaces 2017”  και στην ενεργή συμμετοχή της ομάδας εθελοντών της εταιρείας #plai_sou σε ενέργειες με έμφαση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Στα πλαίσια των συστηματικών κοινωνικών δράσεων της εταιρίας, δημιουργήθηκε και παρουσιάστηκε η πρώτη Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Πλαίσιο, η οποία συντάχθηκε με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες του Global Reporting Initiative. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη