Trending

Power of Love: Καταγγελίες για "μαγείρεμα" στις ψηφοφορίες

Καβγάς είχε ξεσπάσει πριν λίγες ημέρες, με τη δεύτερη επιστροφή του Ανδρέα στο σπίτι, μεταξύ του ίδιου και του Παναγιώτη, με αφορμή τα σχόλια του πρώτου σε συζητήσεις που γινόντουσαν στα social media και αφορούσαν στην αγαπημένη του Παναγιώτη, Άννα Λορένη.

Τα σχόλια αφορούσαν στα πιθανά πάρε δώσε που μπορεί να είχε η Άννα με άνθρωπο της παραγωγής και ο Ανδρέας είχε απαντήσει «ναι, πάει το μυαλό μου κάπου» κάτι που φυσικά δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητο από τον Παναγιώτη και την Άννα.

Σε συνέχεια της ίδιας φήμης, η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, πρώην παίκτρια του παιχνιδιού που βρέθηκε τις πρώτες εβδομάδες στο σπίτι του «Power of Love», αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό, που δεν προβλήθηκε ποτέ αλλά σχετίζεται με τον παραπάνω καβγά.


Σε μία από τις πρώτες ψηφοφορίες οι παίκτες με πέντε ψήφους είχαν ψηφίσει προς αποχώρηση την Άννα Λορένη με άνθρωπο της παραγωγής να μπαίνει στο σπίτι και να ζητάει από τους παίκτες να αλλάξουν τις ψήφους του ώστε να μην είναι υποψήφια η Άννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime Cy, ο πρώτος που είχε αντιδράσει ήταν ο Δώρος Παναγίδης με κάποιους παίκτες να αντιδρούν.

Ο Κωνσταντίνος Φανουράκης, πρώην παίκτης και αυτό του reality σχέσεων του ΣΚΑΪ, έγραψε σε σχόλιο της Γκαμπριέλα:
«Κάνει μεγάλο λάθος. Τότε στο πρώτο ΓΚΑΛΑ που πήρε πέντε ψήφους η Αννα μπήκε η Τουρκάλα μέσα και έλεγε ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ αλλιώς θα σας διώξω ΟΛΟΥΣ…». dailymedia.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη