Trending

Πρώην Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας πουλά τη βίλα του έναντι 2,8 εκατ. ευρώ

Ως γενικός διευθυντής της εταιρίας διαχειρίσεων αμοιβαίων κεφαλαίων της Εθνικής με μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι των αγορών και των χρηματιστηρίων, ο Γιώργος Παπουτσής είδε την αγορά κατοικίας στη Μύκονο ως επένδυση, όπως πολλοί άλλωστε.

Η βίλα χτίστηκε την εποχή της παντοδυναμίας του πρώην στελέχους της Εθνικής Τράπεζας, λίγο πριν το 2006, κοντά στην περιοχή Κάπαρη μέσα σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων. Ήταν η εποχή που ο Γιώργος Παπουτσής εξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών.


Το ακίνητο βρίσκεται σε μοναδική θέση και εντυπωσιάζει με την καλαίσθητη εσωτερική του διακόσμηση. Η κύρια κατοικία με επιφάνεια 317 τμ, περιλαμβάνει μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα και τρία ακόμη δωμάτια που έχουν ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο και στο ηλιοβασίλεμα. 

Οι παράγοντες της μεσιτικής αγοράς λένε ότι τα 2,8 εκατ. Ευρώ που ζητά ο ιδιοκτήτης της βίλας και πρώην στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, Γιώργος Παπουτσής, δεν είναι υπερβολικά. Η αγορά θα δείξει. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη