Trending

Αλλάζει χέρια η Notos Com

Η Notos Com φαίνεται ότι θα είναι η δεύτερη εταιρία, μετά την Famar, που θα περάσει στην Pillarstone, με τη σχετική συμφωνία των τραπεζών να αναμένεται να υπογραφεί στο τέλος Ιουνίου – αρχές Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η συμφωνία των τραπεζών προβλέπει κούρεμα των χρεών της εταιρίας της τάξεως του 70% και ανακατανομή σημείων πώλησης της εταιρίας και μείωση προσωπικού.

Όπως είχε αποκαλύψει το Capital.gr στις 22 Μαρτίου, οι τράπεζες θα έδιναν το "φιλί της ζωής" στη Notos Com Συμμετοχές ΑΕΒΕ, προκρίνοντας τη μεταβίβαση της εταιρίας στην πλατφόρμα της Pillarstone.


Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Capital.gr, οι εναγώνιες προσπάθειες που καταβάλλονταν το τελευταίο διάστημα για τη διάσωση της εταιρίας και οι οποίες φαινόταν να πέφτουν στο κενό, έδειξαν πλέον ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν σε θετικό αποτέλεσμα, με τις τράπεζες και την Pillarstone να βαδίζουν πλέον σε έναν κοινό "οδικό χάρτη" για τη διάσωση της επιχείρησης. Και μάλιστα, προκειμένου η τελική συμφωνία να υπάρξει σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς "η εταιρία δεν αντέχει".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη μεγαλύτερη έκθεση στον δανεισμό της Notos Com έχει η Εθνική Τράπεζα, με 65 εκατ. ευρώ από τα συνολικά 152 εκατ. ευρώ του δανεισμού της εταιρίας και ακολουθούν κατά σειρά η Alpha Bank, η Eurobank και η Τράπεζα Πειραιώς. capital.gr
Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη