Trending

Boom στην αγορά: Η Cosmote ετοιμάζει project online ασφαλίσεων

Γράφει ο Νίκος Μωράκης 
insurancedailynews.gr

Στα τέλη Ιουνίου αναμένεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες να είναι online η πλατφόρμα πολυτιμολόγησης ασφαλιστικών προγραμμάτων της Cosmote.

Πρόκειται για ένα project το οποίο σχεδιάζεται εδώ και καιρό εντάσσοντας αρχικά τον κλάδο ασφάλισης οχημάτων με περισσότερα 50 έμμεσα & άμεσα άτομα να εργάζονται εντατικά σε αυτό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι “ιθύνων” νους πίσω από την αρχική ιδέα είναι το επί σειρά ετών στέλεχος της αγοράς, Γιάννης Φουρλής, που έχει αναλάβει να “τρέξει” και να συντονίσει μαζί με στελέχη της Cosmote το εν λόγω project. Κατά τις ίδιες πηγές η Cosmote αναζητά μέσω εξειδικευμένου γραφείου να επιλέξει τον επικεφαλής της πλατφόρμας για τις day to day εργασίες.

Η κίνηση αυτή της εταιρείας τηλεπικοινωνιών εντάσσεται μέσα στην ευρύτερη πρωτοβουλία που καταγράφεται διεθνώς από εταιρείες εκτός της ασφαλιστικής βιομηχανίας να μπουν στον ασφαλιστικό χώρο και να αξιοποιήσουν υπάρχοντα πελατολόγια. Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη