Trending

BSB: δημόσια προσφορά για oμολογιακό δάνειο 25 εκατ. ευρώ

Η εταιρεία "B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ" ανακοινώνει ότι από την 15.06.2018 θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκριθέν στην από 14.06.2018 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ενημερωτικό Δελτίο αναφορικά με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου (εφεξής "ΚΟΔ") από την Εταιρεία, συνολικού ποσού έως €25.000.000, διάρκειας πέντε (5) ετών, διαιρούμενου σε έως 25.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες ομολογίες με ονομαστική αξία εκάστη €1.000 (οι "Ομολογίες"), σύμφωνα με την από 07.06.2018 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Οι Ομολογίες, που πρόκειται να εκδοθούν, θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς, με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών ("Η.ΒΙ.Π.") του Χρηματιστηρίου Αθηνών, και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής το "Χ.Α.").
Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α., κατά τη συνεδρίαση της 14.06.2018, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χ.Α., έως 25.000 κοινών ανωνύμων ομολογιών της Εταιρείας, οι οποίες θα προκύψουν από την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως €25.000.000, υπό την αίρεση έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και επιτυχούς ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς των ομολογιών της, σύμφωνα με τους όρους που ειδικότερα θα γνωστοποιηθούν από την Εταιρεία.
Κατωτέρω, παρατίθεται το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς του ΚΟΔ:

Το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας.
Για να δείτε το Ενημερωτικό Δελτίο πατήστε ΕΔΩ
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. επενδυτές μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Μετόχων - Κατόχων Εταιρικών Τίτλων της B&F Α.Β.Ε.Ε., 10ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, 143 42 Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ.: 2102509000. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη