Trending

Δύο Ελληνικά ξενοδοχεία μεταξύ των πρώτων παγκόσμια

Δύο ελληνικά ξενοδοχεία, ένα στη Σαντορίνη και ένα στη Μύκονο, βρίσκονται ανάμεσα στα 101 καλύτερα στον κόσμο αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με μεγάλο ταξιδιωτικό περιοδικό.

Το Santa Marina (Καλύτερο Ξενοδοχείο Παραλίας) και το Erosantorini (Καλύτερο ξενοδοχείο με θέα) περιλαμβάνονται στον ταξιδιωτικό οδηγό που δημοσιοποίησε για το 2018 το περιοδικό Tatler, το οποίο ανήκει στις εκδόσεις του Conde Nast Traveller.

Πρόκειται για τον 25ο ταξιδιωτικό οδηγό του Tatler, και η επιλογή των καλύτερων ξενοδοχείων γίνεται από την έμπειρη συντακτική ομάδα του περιοδικού.To Santa Marina Resort & Villas διαθέτει πολυτελή αισθητική. 

Στο ξενοδοχείο λειτουργούν μπαρ πισίνας και εστιατόρια, και οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τη χρυσή αμμουδιά της περιοχής που είναι και η μοναδική ιδιωτική στο νησί. Εδώ γεννήθηκε η πολυτέλεια της Μυκόνου.

Το κόνσεπτ του πολυτελούς Erosantorini, επανακαθορίζει την πολυτέλεια. Το ξενοδοχείο προσφέρει ιδιωτικότητα και απίστευτη θέα, αφού βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 ενήλικες και 4 παιδιά.

Πρωταγωνιστεί η ελληνική γαστρονομία που ετοιμάζεται με φρέσκα υλικά, ενώ προσφέρεται πλήθος δραστηριοτήτων ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών. tornosnews.gr Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη