Trending

Εισβολή Μ. Φουρθιώτη την ώρα της εκπομπής της Α. Πάνια

Είχε μόλις πριν λίγες στιγμές καλησπερίσει το κοινό του ANNITAGR η Αννίτα Πάνια, όταν ο Μένιος Φουρθιώτης εισέβαλε απρόσμενα στο πλατό της κάνοντας τη να βάλει τις φωνές.

«Ααα! Φοβήθηκα! Αυτή εδώ η ομάδα είναι επικίνδυνη. Τι θέλεις Μένιο Φουρθιώτη; Τι θες απ’ τη ζωή μου αγόρι μου; Τι συμβαίνει;» ρώτησε η Αννίτα Πάνια. «Ήρθα να σου δώσω ένα φιλί, δεν μπορώ;». «Μόνο ένα; Πολλά!», απάντησε η παρουσιάστρια που αναφέρθηκε και στο πόσο τρόμαξε με μια ξαφνική συνάντηση και πίσω από το σκηνικό.

«Θες να κάνουμε μαζί εκπομπή; Θα μείνεις εδώ; Θέλεις να σου κάνω μια συνέντευξη; Θέλεις να μου κάνεις μια συνέντευξη; Τι θέλεις; Όχι, επειδή σου ήρθε το αυθόρμητο, να ξέρεις είναι το πιο αποτελεσματικό» συνέχισε η Αννίτα Πάνια, όσο ο Μένιος Φουρθιώτης κάθισε να τους κάνει λίγο παρέα στην εκπομπή. 


Καθώς αποχωρούσε πριν το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής, η Αννίτα Πάνια ανέφερε:

«Ξέρετε εδώ επειδή είναι και τα χρόνια πολλά που είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον και έχουμε κάνει και αρκετά πράγματα, υπάρχει μια αγάπη μεταξύ των παρουσιαστών. Δηλαδή, ακόμα και οι πιο ασύμβατοι μεταξύ μας άνθρωποι, γιατί στη δουλειά δεν βρίσκεις πάντα ανθρώπους που κάνεις χημεία 100%, έγινε αυτό το μαγαζί, αυτό το κανάλι με τόση αγάπη και με τόση υποστήριξη ο ένας στον άλλο, που σε αυτή τη φάση που τελειώνει η σεζόν, μάλλον αισθανόμαστε ο ένας να δείξει στον άλλον πόσο πολύ έχουμε αισθανθεί καλά για το ότι δουλέψαμε μαζί.» tvnea.com
Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη