Trending

Ετοιμάζονται να παραπέμψουν για κακούργημα γνωστό μεγαλο-επιχειρηματία

Στοιχεία προκειμένου να παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη ο επιχειρηματίας Δ.Κουτσολιούτσος (Folli Follie Group) με την κατηγορία του κακουργήματος και όχι του πλημμελλήματος συλλέγει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά την αδυναμία του Ομίλου να προσκομίσει στοιχεία για τα οικονομικά του μεγέθη, εξέλιξη η οποία οδήγησε την περασμένη Παρασκευή σε αναστολή την διαπραγμάτευση της μετοχής. 

Πλέον αναμένεται η σύνταξη του δικογράφου και η αποστολή του προς την Εισαγγελία Αθηνών, καθώς και η σχετική επίσημη ενημέρωση από την Επιτροπή, διαδικασία που είναι ανεξάρτητη του οικονομικού ελέγχου από την ΕΥ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανεξάρτητος έλεγχος που διεξάγει η EY προχωρά και θεωρείται πολύ πιθανό μέχρι το τέλος Ιουνίου να έχουμε κάποια πρώτα αποτελέσματα αν και η ολοκλήρωση του θα καθυστερήσει σημαντικά καθώς πρόκειται για ένα πολυεθνικό Όμιλο με πολλές θυγατρικές στο εξωτερικό. 


Την ίδια στιγμή αίσθηση προκάλεσε στην αγορά η κίνηση  της εταιρείας Venture που εκπροσωπεί το σχήμα των επιχειρηματιών Κ. Λαμπρόπουλου, Κ. Τσουβελεκάκη, και Αλέξη Σγουμπόπουλου, να προβεί σε μετατροπή μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της Αττικά Πολυκαταστήματα, αυξάνοντας έτσι το ποσοστό τους στην εν λόγω εταιρία (πάνω από το 50%). bankingnews.gr Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη