Trending

Γνωστός βουλευτής ξανα-παντρεύεται

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η σύντροφός του ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισσάβετ Κατσαμάκη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στα τέλη του Ιουνίου. 

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλα Ευβοίας και πριν από λίγες μέρες δημοσιεύθηκε και η αναγγελία του γάμου τους σε ημερήσια αθηναϊκή εφημερίδα. Το ζευγάρι επέλεξε τη Χαλκίδα για αυτή την ιδιαίτερη μέρα της ζωής του αφού είναι ο τόπος καταγωγής του πολιτικού.


Κουμπάροι θα είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret, κολλητοί φίλοι του ζευγαριού. Ο γάμος πάντως θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο λόγω του ότι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχασε τ0ον περασμένο Ιανουάριο τον πατέρα του, Βασίλη Κεδίκογλου.

Η μέλλουσα νύφη, εκτός από την καριέρα της στο μόντελινγκ, ασχολείται με τη φωτογραφία σε επαγγελματικό επίπεδο. Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα έκανε μία έκθεση στην πρεσβεία της Βραζιλίας με τίτλο “Πορτρέτα και φιγούρες φωτός”. crashonline.gr Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη