Trending

Η αντικαταστάτρια της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon

Δεν αποτελεί πλέον μυστικό πως η Τατιάνα Στεφανίδου δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Epsilon, με αποτέλεσμα να μην ανήκει στο δυναμικό του καναλιού από τη νέα σεζόν. Όπως είπε και η ίδια στο πάρτι του Tlife, δεν πρόκειται για δική της απόφαση, αφού θα προτιμούσε να μη μετακινείται τηλεοπτικά, αλλά να έχει μία σταθερή βάση. 

Μετά λοιπόν από 5 χρόνια επιτυχούς πορείας σε ένα προσωπικό της στοίχημα να τολμήσει στο νεοσύστατο τότε κανάλι, η συνεργασία τους διακόπτεται και δεν έχουμε ακόμη νεότερα για το επόμενο βήμα της.

Όσον αφορά το κενό που αφήνει πίσω της, όπως όλα δείχνουν θα το καλύψει μία άλλη γοητευτική μελαχρινή δημοσιογράφος. Ποια είναι αυτή; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του yupiii.gr, στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια του καναλιού, πολλοί μιλούν για το πρόσωπο της Άννας Δρούζα, ως πιθανότερη αντικαταστάτρια. 


Πρόκειται μάλιστα και για ένα μεγάλο τηλεοπτικό come back, καθώς έχουμε να τη δούμε από το 2016 και την εκπομπή «Φονικά Μυστικά» στο MEGA. Πριν από αυτό, παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ την εκπομπή «Μπορώ», η οποία διακόπηκε εσπευσμένα από το κανάλι του Φαλήρου. Να σημειωθεί βέβαια πως δεν έχει απαντήσει ακόμη επίσημα κάποια από τις δύο πλευρές. peoplegreece.com Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη