Trending

Η Folli Follie δεν είναι η μόνη;

Μετά από 3 εβδομάδες το ΧΑ πέτυχε κέρδη πάνω από 2%, με οδηγό τον τραπεζικό κλάδο.

Είναι η πρώτη φορά, στην τριετία, που για τις τράπεζες δεν καταγράφεται νεότερο χαμηλό, σε αντίθεση με τον δείκτη της μεγάλης κεφαλαιοποίησης.

Μέχρι τώρα είθισται για τον τραπεζικό κλαδικό δείκτη να σημειώνονται διορθώσεις βαθύτερες του FTSE ή ακόμη και του Γενικού Δείκτη.

Η διαφοροποίηση αποδίδεται στις προσδοκίες που καλλιεργούνται για μία λύση στο θέμα του χρέους, κάτι που ευνοεί άμεσα και κυρίως τον τραπεζικό κλάδο.

Μεσοπρόθεσμα, μετά τα όσα συνέβησαν από τις αρχές Μαΐου– η αρχή έγινε με την υπόθεση Folli Follie- και ακολούθησαν μέχρι την κρίση με την Ιταλία, τις αλλαγές στους δείκτες MSCI κ.λ.π, ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε την Παρασκευή πάνω από την σημαντική στήριξη των 767 μονάδων.

Για τον Γενικό Δείκτη  το ζητούμενο είναι ένα κλείσιμο πάνω από τις 802 μονάδες, με τον Τραπεζικό Δείκτη  να πρέπει να υπερβεί τουλάχιστον τις 920 μονάδες.

Η συνεδρίαση χρειάζεται προσοχή, καθώς στο Σαββατοκύριακο  έκαναν τον γύρο της αγοράς πληροφορίες και για άλλη (ες) εισηγμένη (ες) που βρίσκεται (ονται) στον δρόμο της Folli Follie. Αυτό γιατί οι έλεγχοι της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων φέρεται να έχουν βγάλει «λαυράκια».

Συνεπώς τα μάτια μας 14 και τα αυτιά μας προσεκτικά σε φήμες και σενάρια. banks.com.gr Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη