Trending

Καταγγελίες για την AXA Ασφαλιστική

Το ακόλουθο άρθρο με καταγγελίες για την AXA Ασφαλιστική δημοσιεύθηκε στο Insurance Forum και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μερικές εβδομάδες μετά τις αποκαλύψεις του insuranceforum.gr σχετικά με τα παραποιημένα συμβόλαια μεγάλης πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρείας και τον σάλο που προκλήθηκε, η εφημερίδα documento προχώρησε στην δημοσίευση όλων των στοιχείων που πρώτοι ειχαμε δημοσιεύσει. (δείτε εδώ όλη την μηνυτήρια αναφορά)

Στο σημερινό κυριακάτικο φύλλο της αναφέρεται στα αντίγραφα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που διαφέρουν σε σχέση με αυτά που είχαν υπογραφεί αρχικά αλλά η εταιρεία δεν είχε ενημερώσει για τις αλλαγές.


Αφού κανει αναφορα στα 22 διαφορετικά σημεία σε σχέση με το αρχικό συμβόλαιο σημειώνει πως επικοινώνησε με την AXA Ασφαλιστική ζητώντας την άποψη της εταιρείας για το περιεχόμενο των καταγγελιών λαμβάνοντας την εξής απάντηση:
«Όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα. Εάν η εταιρεία κληθεί από τις αρμόδιες αρχές, θα παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.»

Καταγγελίες στην Τράπεζα Της Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη – καταγγελία κατά της ΑΧΑ Ασφαλιστική κατατέθηκε και στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, όπως επίσης και στη Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος.


Ο διαχειριστής -εταίρος της δικηγορικής εταιρείας KYROS LAW OFFICES κ. Γιάννης Κυριακόπουλος δήλωσε στην εφημερίδα DOCUMENTO πως «είναι πραγματικά θλιβερό και προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ενώ η δημόσια ασφάλιση όπως και τα επικουρικά βοηθήματα που χορηγούνται από το δημόσιο και στις τράπεζες έχουν καταρρεύσει, παρατηρούνται συμπτώματα στις ιδιωτικές εταιρείες όπου φαίνεται – και θα πρέπει να αποδειχτεί αυτό – ότι γίνονται πιθανώς ατασθαλίες για τις οποίες πρέπει να επιληφθεί η αρμόδια εποπτική αρχή. Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη