Trending

Μεγάλη απάτη εμπλέκει την Κωτσόβολος

Εξαιρετικά προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι χρήστες του Facebook, καθώς την τελευταία ώρα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί μια ψεύτικη είδηση η οποία στοχεύει στην παραπλάνηση και εκμετάλλευση των χρηστών.

Συγκεκριμένα, η εταιρία Κωτσόβολος εφιστά την προσοχή των ακολούθων της στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, αφού όπως ανακοίνωσε η εταιρία, σε αυτή κυκλοφορεί χορηγούμενη ανάρτηση (sponsored post), που οδηγεί σε ψεύτικη προωθητική ενέργεια με δωροεπιταγές σε παραπλανητικό site (www.kotsovolos.site), κάτι που ΔΕΝ έχει διοργανωθεί από την εταιρεία Κωτσόβολος.

Οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό τρέχει η Κωτσόβολος φιλοξενείται αποκλειστικά και επικοινωνείται από τα επίσημα κανάλια της, τα οποία είναι η ιστοσελίδα της εταιρίας www.kotsovolos.gr και η επίσημη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/kotsovolos.


Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή των χρηστών σε επίσημη προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό της εταιρείας ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να ζητηθεί η καταχώρηση του pin του κινητού τους, κάτι που ενδεχομένως να ζητείται από τις ψεύτικες προωθητικές ενέργειες.

Τονίζεται πως η συγκεκριμένη ενέργεια οδηγεί σε συνδρομητική υπηρεσία αποστολής sms που επιφέρουν χρεώσεις στο χρήστη. Έτσι οι χρήστες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε phising ενέργειες και να ελέγχουν πάντα τη διεύθυνση του site ή της σελίδας Facebook. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη