Trending

Νανά Παλαιτσάκη: Η Acropolis στο Airbnb

«Επιχειρηματικός Κολοσσός αναλαμβάνει την διαχείριση του βράχου της Ακρόπολης για Μεγιστάνες που διαθέτουν εναλλακτικά γούστα. Σύμφωνα με πληροφορίες στο «στόχαστρο» βρίσκονται για προσφορά το μαντείο των Δελφών και η Δήλος. 

Για την Δήλο η ζήτηση χαρακτηρίζεται σαν «συνωστισμός» εξαιτίας της προνομιακής θέσης της να βρίσκεται δίπλα στην Μύκονο αλλά και για το γεγονός ότι προσφέρει privacy σε όσους αγαπάνε τον γυμνισμό και είναι vegan( Τα φραγκόσυκα που βρίσκονται δίπλα στην λεωφόρο των λεόντων θεωρούνται από τα πιο περιζήτητα εξαιτίας των βιταμινών και των ιχνοστοιχείων που περιέχουν)

Γράφει η Νανά Παλαιτσάκη 

Τι δεν καταλαβαίνετε; Άντε καλέ που χρειαζόμαστε όλα αυτά τα παλιακά τα κακοσυντηρημένα που ζήτημα είναι αν ένας στους 500000 Έλληνες έχει δει από κοντά μια φορά στην ζωή του! Εδώ καλά μου παιδιά τα Εξάρχεια που ζήτημα είναι αν σε διαμέρισμα της Στουρνάρη βρίσκεις σπίτι με καμπινέ χωρίς νεκροκεφαλή πάνω αριστερά από τον σπασμένο καθρέφτη, έχουν γίνει «ανάρπαστα» από τους Κινέζους. 


Χώρια που διοργανώνονται «πραγματικές συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και κάποιων που είναι ντυμένοι casual , για τουρίστες που δεν είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα δρώμενα στην euro Disney. Πιο τραινάκι του φόβου, και πιο «σπίτι των πειρατών» και πιά φιέστα με Καουμπόηδες και Ινδιάνους! Τα είδαμε σε αυτούς του πολύ χώρους του εξωτερικού, κράτησε το σουξέ τους για μερικές δεκαετίες, βαρεθήκαμε! 

Χώρια που στην euro Disney πρέπει να σε τραβολογάνε και τα παιδιά για να μπεις δέκα φορές στην «χώρα του Πήτερ Παν». Στα κομμωτήρια της Γενεύης, συζητιέται ευρέως το σασπένς που μπορεί να ζήσει εκείνος που νιώθει αφόρητη πλήξη από τους σχολαστικούς μπάτλερ του πύργου του ,στα eksarchia .

Αν ανησυχεί κάποιος Έλληνας ιδιαίτερα αν προωθηθεί η Δήλος σε Airbnb; Κανένας πλην του Ματέο Πατζόπουλου και της Μενεγάκη, οι οποίοι έχουν επενδύσει στην Άνδρο. Λογικό το βρίσκω γιατί η Δήλος για αγροτουρισμό και απομόνωση από αδιάκριτα βλέμματα μπορεί να έλξει πάμπλουτους διεθνείς stars. Άλλος Έλληνας δεν νομίζω ν’ ασχοληθεί, γιατί ούτε τα λιοντάρια θέλει να γνωρίσει, ούτε το θέατρο που υπάρχει εκεί , ( σιγά το χρέπι ), ούτε με τα φραγκόσυκα επίσης.

Η Ακρόπολη πάλι επειδή 12 μήνες το χρόνο είναι εκμεταλλεύσιμη την ζητάνε σε εξαιρετική τιμή γιατί : Είναι κοντά στο μετρό, έχουν καλύψει ήδη οι τουρίστες από τα πέρατα του κόσμου τον έναν προορισμό που ήθελαν να επισκεφτούν , μπορεί να φιλοξενήσει άνετα περισσότερα από 300 άτομα, είναι διαμπερές κτίριο και με μικρές αρχιτεκτονικές τροποποιήσεις που θα γίνουν και οι οποίες θα περιλαμβάνουν στέγαστρα σε μίνιμαλ διαστάσεις, θα γίνει 20 αστέρων ξενοδοχείο.

Κανένας Έλληνας δεν θα στεναχωρηθεί γιατί α) οι περισσότεροι την έχουν δει όταν πάνε στον Σάββα και στον Θανάση να φάνε σουβλάκια β ) τα παιδιά τους αναγκάστηκαν να πάνε με τα σχολεία, όπου το καθένα δεν κατάλαβε ποτέ τίποτα γι’ αυτό και βγάζανε selfies με τσιχλόφουσκες και γ ) Ελάχιστοι Ιθαγενείς γνωρίζουμε τι αναζητάνε κάποιες κολώνες παλιές χωρίς σκεπή σ’ ένα βράχο.


Το μαντείο των Δελφών είναι σούπερ για εκείνους που επιθυμούν να κάνουν διαλογισμό, hot yoga ή σκέτη yoga. Γκουρού του διαλογισμού από το Θιβέτ θέλουν να μοιραστούν μαζί με τους μαθητές τους τα ελληνικά βότανα που μασούσε η Πυθία και που βοηθούσαν την χαλάρωση και την υπνηλία.

Αν διαβάζετε αυτό το κείμενο και σκέφτεστε ότι διαδίδουμε fake ειδήσεις, για σκεφτείτε τι έχει γίνει με το Αιγαίο, την Μακεδονία, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και πάει λέγοντας.

Με τις υγείες μας . Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη