Trending

Νέο κανάλι από τον Β.Μαρινάκη με πρόσωπο-κλειδί

Έντονη η φημολογία στην αγορά ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει κανάλι και θα χτυπήσει και τηλεοπτική άδεια με γενικό υπεύθυνο προς το παρόν τον Σταμάτη Μαλέλη. 

Όπως ενημερώνει το e-tetradio στόχος είναι να κάνουν την επίσημη εμφάνιση τον Σεπτέμβριο. Ηδη μιλούν με κόσμο και κλείνουν και συμφωνίες. 

Η πλευρά Μαρινάκη στοχεύει να χτυπήσει και να κατοχυρώσει από τις τράπεζες τον τίτλο του Mega, αλλά μόνο αυτόν, όχι μαζί με την ταινιοθήκη απαραιτήτως. 

Αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να πληρώσουν την εγγύηση και να αποκτήσουν το brand name ενώ είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την 6η άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας. Από αυτό προκύπτει ότι δεν θα είναι θεματικό κανάλι αλλά ειδησεογραφικό.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει ο Σταμάτης Μαλέλης απέκτησε πρόσφατα super γραφείο με όλα τα κομφόρ στο υπόγειο του κτιρίου της Συγγρού το οποίο φιλοξενεί «Τα Νέα» και «Το Βήμα» καθώς και τα sites της εταιρίας ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Β. Μαρινάκη, Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη