Trending

Ο Τόνι Σφήνος με δική του εκπομπή στην τηλεόραση

Ο Τόνι Σφήνος, τώρα και παρουσιαστής.

Ο γνωστός performer, αποφάσισε να δοκιμαστεί και στην παρουσίαση και πιο συγκεκριμένα την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Το παιχνίδι λέγεται «Το Ταίρι Ξέρει», θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο, με παρουσιαστή τον Τόνι Σφήνο, και στόχος του θα είναι να «δοκιμάσει» ζευγάρια τα οποία πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον.

Σύμφωνα με το concept του παιχνιδιού, στην αρχή, οι γυναίκες κάθονται σε ένα τραπέζι και οι άντρες σε έναν γυάλινο ηχομονωτικό θάλαμο. 

Οι γυναίκες κάνουν τις προβλέψεις τους και δεν ακούν τις αντιδράσεις των αντρών, ενώ οι άντρες, όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτές τις προβλέψεις με ακρίβεια προκειμένου να κερδίσουν. 

Στους επόμενους γύρους οι όροι αντιστρέφονται και οι γυναίκες μπαίνουν στο θάλαμο, ενώ οι άντρες κάνουν τις προβλέψεις. 

Τα δύο ζευγάρια με τους περισσότερους πόντους προκρίνονται στον τελικό, όπου λειτουργούν ομαδικά για να ανακηρυχθεί ο νικητής, ενώ, κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια που κερδίζουν αναμετρώνται μεταξύ τους και ο μεγάλος νικητής παίρνει ένα αυτοκίνητο. vipnews.gr Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη