Trending

Όλγα Κεφαλογιάννη: όλοι αυτοί που διαφημίζουν τον έρωτά τους κάνουν μεγάλο λάθος

Κατάθεση ψυχής στο Ooh La La της Σάσας Σταμάτη έκανε η βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη και αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της. 

Συγκεκριμένα, όταν η Σάσα τη ρώτησε αν θεωρεί ψεύτη τον πρωθυπουργό, εκείνη ήταν κατηγορηματική: «Το ότι είναι ψεύτης ο Τσίπρας το ξέρει και ο ίδιος».

Η συζήτηση όμως δεν άργησε να στραφεί και στα προσωπικά της. Στην ερώτηση της Σάσας αν ενοχλείται που χαρακτηρίζουν συμβατικό το γάμο της, επειδή δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, είπε: « Θεωρώ ότι όλοι αυτοί που διαφημίζουν τον έρωτά τους κάνουν μεγάλο λάθος.» 


Μάλιστα, όσον αφορά τη μεταξύ τους σχέση και τις ισορροπίες τους, δήλωσε: « Θεωρώ ότι δεν πρέπει ποτέ μία γυναίκα να καπελώνει τον άντρα της. Δεν ψάχνω το κινητό του. Έχω πάντα μία σκέψη, όταν ψάχνεις βρίσκεις.», είπε η πολιτικός γελώντας.

Τέλος, στο ευαίσθητο θέμα της μητρότητας και το γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει ακόμη παιδί, απάντησε: «To να κάνω παιδί ήταν κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν μου έτυχε.» peoplegreece.com Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη