Trending

Πωλήθηκε η βίλα των Κωστόπουλου-Μπαλατσινού έναντι 4,7 εκατ. ευρώ - Ο αγοραστής [photos]

Ένας επιχειρηματίας χαμηλών τόνων, ο κ. Ευάγγελος Παπαευαγγέλου, αντιπρόεδρος της εταιρείας Jumbo και από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Απόστολου Βακάκη, είναι αυτός που απέκτησε, αντί 4,7 εκατομμυρίων ευρώ και ύστερα από «σκληρό παζάρι», τη βίλα που ανήκε στο ζεύγος Κωστόπουλου-Μπαλατσινού στη Φιλοθέη. 

Η πώληση-μεταβίβαση του ακινήτου ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουνίου και, σύμφωνα με πληροφορίες, η βίλα των 1.250 τμ θα δοθεί προίκα στη μία από τις δύο κόρες του κ. Παπαευαγγέλου. 

Βέβαια, άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το συγκεκριμένο ακίνητο αγοράστηκε καθαρά για επενδυτικούς λόγους και, όταν η αγορά ανακάμψει, θα «μοσχοπουληθεί» ενδεχομένως σε κάποιον αλλοδαπό εκατομμυριούχο.

Η βίλα, που βρίσκεται σε ένα από τα ακριβότερα σημεία της Αθήνας, στην πλατεία Δροσοπούλου στη Φιλοθέη, μετά το «κανόνι» της ΙΜΑΚΟ του κ. Πέτρου Κωστόπουλου, πέρασε στην Eurobank από το 2013 και από τότε είχε μπει πωλητήριο στο ακίνητο, μέσω της θυγατρικής της τράπεζας την Eurobank Property Services.


Σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο ακίνητο δεν βγήκε σε πλειστηριασμό. Ανήκε στο στοκ ακινήτων της τράπεζας και πωλήθηκε πριν από λίγες μέρες στην τιμή των 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρει το Mononews. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη