Trending

Στην Αθήνα ο πρόεδρος του Alibaba Group

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της Alibaba Group Michael Evans, προκειμένου να συζητήσει με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο κ. Evans παρουσίασε τις δραστηριότητες του Κινέζικου κολοσσού και τα μελλοντικά του σχέδια ανάπτυξης στους κ.κ. Χατζηθεοδοσίου Γιάννη, Πρόεδρο ΕΕΑ, Φέσσα Θεόδωρο, Πρόεδρο ΣΕΒ, Μίχαλο Κωνσταντίνο, Πρόεδρο ΚΕΕΕ και Καλλίνικο Καλλίνικο αν. Γραμματέα ΣΕΤΕ, παρουσία και του κ. Γιώργου Φλωρά, συνεργάτη της ALIBABA στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, η επίσκεψη του προέδρου της Alibaba αποτελεί συνέχεια του δρόμου που «άνοιξε» το Επιμελητήριο το 2016. Ένας δρόμος, που ξεκίνησε με τον συντονισμό της συνάντησης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον ιδρυτή της Alibaba, Τζακ Μα, τον Ιούλιο του 2016 στη Σανγκάη. 


Έκτοτε, ακολούθησε σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, προκειμένου να ενημερωθεί ο επιχειρηματικός κόσμος για τις προοπτικές που δίνει η συνεργασία με την Alibaba και για τα οφέλη που θα έχουν οι Έλληνες επιχειρηματίες και συνολικά η ελληνική οικονομία. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη