Trending

Θρύλος

Γράφει η Agnes L.

Ρονάλντο - η αποθέωση.

Επικό ματς απόλαυσαν εκατομμύρια τηλεθεατές και οπαδοί σε όλο τον πλανήτη.

Ισπανία - Πορτογαλία 3-3. Με την δύναμη του Άτλαντα σήκωσαν την ομάδα και την πατρίδα του ψηλά.

Καθιερώθηκε στους θρύλους του ποδοσφαίρου και θα μείνει αθάνατο το όνομά του.

Ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε έπλεξε το εγκώμιο του Ρονάλντο. Ότι έχει φυσική αντοχή αλλά και πνευματική.

Παίζει συνήθως στο υψηλότατο επίπεδο πολλά χρόνια και ξέρει πλέον να αντιμετωπίζει τις δύσκολες στιγμές σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι όσο και σε ένα Mundial.

Θεωρείται ο playboy του ποδοσφαίρου αλλά παρόλα αυτά έχει τρία παιδιά. Ένα γιο 7 ετών και δύο νεογέννητα δίδυμα. 

Όσον αφορά τη μητέρα των παιδιών κανείς δεν γνωρίζει ποιά είναι η μητέρα των παιδιών που ήρθαν στον κόσμο μυστικά.

Το έμαθαν μόνο όταν τον είδαν στο Instagram με δύο νεογέννητα μωρά. 

Κερδίζει για κάθε μία ανάρτηση που κάνει 350.000 δολάρια. Γεγονός είναι ότι ο πάμπλουτος Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κανονική οικογένεια.

Η Βρετανική Daily Mail προσπάθησε να ξετυλίξει το κουβάρι για αυτά τα παιδιά και ανακάλυψε ότι γεννήθηκαν στην Καλιφόρνια με παρένθετη μητέρα όπου εκεί όχι μόνο είναι νόμιμα αλλά αυτή τη στιγμή έχουν μετατραπεί σε κερδοφόρα business.

Γι'αυτό το λόγο ο Ρονάλντο βρίσκεται στα δικαστικά αρχεία για μια υπόθεση παρένθετης μητέρας. Η εκδίκαση έγινε με άκρα μυστικότητα - θεωρείται δε άκρως απόρρητη και δεν αναφέρονται ούτε τα ονόματα των δικηγόρων που ανέλαβαν την υπόθεση.

Ο Ρονάλντο αγωνίζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης και για την Εθνική ομάδα της πατρίδας του της Πορτογαλίας με μισθό 21 εκατομμύρια ευρώ,

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τον θρίαμβο με το ιστορικό ρεκόρ ανέφερε ότι όλα τα κάνει για την πατρίδα του.

Το θρυλικό ματς τελειώνει με τον Ρονάλντο να διανύει απόσταση περίπου 70 μέτρων σε λιγότερο από 8''. Ένας άλλος φτερωτός Ερμής! Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη