Trending

UBER: Λανσάρει τις υπηρεσίες Uber JUMP και Uber Green

Δύο νέες υπηρεσίες, τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα JUMP και την απόλυτα πράσινη υπηρεσία Uber Green εισαγάγει στο Βερολίνο η Uber, όπως ανακοίνωσε ο Dara Khosrowshahi, CEO της εταιρείας, μιλώντας σήμερα ατη γερμανική πρωτεύουσα, επισημαίνοντας ότι αποτελούν ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα για τη θεμελίωση μακροχρόνιας σχέσης με τη Γερμανία.

«Από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβα CEO της Uber, έδωσα ένα πολύ σαφές στίγμα, ότι επιθυμούμε να συμβάλουμε ενεργά στις πόλεις που λειτουργούμε με μακροχρόνιο ορίζοντα. Αυτή η συνεργασία θα πραγματοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους στη διάρκειά της», τόνισε.

«Συγκεκριμένα στη Γερμανία, είμαι αποφασισμένος να έχω έναν ουσιαστικό διάλογο με τις πόλεις και τα διάφορα ενδιαφερόμενα μέρη ώστε να συζητήσω πως μπορούμε από κοινού να διαμορφώσουμε το μέλλον της αστικής κινητικότητας» υπογράμμισε ο κ. Khosrowshahi, προσθέτοντας ότι η Uber είναι έτοιμη να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ορισμένων από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γερμανικές πόλεις: την αντιμετώπιση της ρύπανσης της ατμόσφαιρας, τη μείωση της κίνησης και την αυξημένη πρόσβαση σε καθαρότερες λύσεις στη μετακίνηση. Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη