Trending

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας στις 16 Ιουλίου

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 6μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος πριν τις καλοκαιρινές διακοπές Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας. Ένας καλοκαιρινός καφές στη Βίλα Κώστα, Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.

Οι νεοφυείς εταιρείες που θα παρουσιάσουν αφορούν πετυχημένες ελληνικές προσπάθειες στο επιχειρείν και στις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που         “χτίζουν” έξυπνες πόλεις. Ο κ.Ραφτογιάννης, συνιδρυτής της CityCrop, θα αναφερθεί στην ιστορία της δημιουργίας ενός mini high tech θερμοκηπίου ή αλλιώς ενός μίνι ψυγείου σε κάθε σπίτι, στο οποίο αναπτύσσονται αυτόματα λαχανικά, φρούτα, βότανα και φαρμακευτικά φυτά. Το CityCrop είναι ελεγχόμενο από smartphone, ώστε να μπορεί ο κάθε χρήστης να μεγαλώνει τα φυτά του από οπουδήποτε.

Ο κ.Στέγγος, συνιδρυτής και πρόεδρος της Cyclefi, θα μας μιλήσει για την πρώτη υπηρεσία επιβράβευσης για σακούλες απορριμμάτων ανακύκλωσης, εισάγοντας ουσιαστικά στην αγορά την 1η σακούλα απορριμμάτων για ανακύκλωση που επιβραβεύει το καταναλωτικό κοινό. Στόχος της υπηρεσίας είναι να ευαισθητοποιήσει το καταναλωτικό κοινό, προκειμένου να διαχειρίζεται πιο αποτελεσματικά τα απορρίμματά στην καθημερινή του ζωή και, παράλληλα, να συμβάλει στη μείωση των εξόδων του νοικοκυριού του.  

Οι “συνταγές επιτυχίας” εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, κ.Ευάγγελο Αυλήτη. Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενοΑς συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη