Trending

Effie Hellas 2018: Ποιοί αποτελούν την οργανωτική επιτροπή

Η Οργανωτική Επιτροπή των Effie Hellas 2018, με πρόεδρο τον Χάρη Παριανό, CEO του McCann Worldgroup, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη φετινή διοργάνωση. 

Στην επιτροπή συμμετέχουν έμπειρα στελέχη της αγοράς με μακρόχρονη εμπειρία. Συγκεκριμένα, οι Εύα Βικονοπούλου, Group Account Director, Tribe / Grey, Ελένη Ζησιμοπούλου, Executive Creative Director, McCann Worldgroup, Σάκης Μελισσάρης, General Manager, Frank & Fame, Ντόμινικ Μίκαϊτς, COO, IPG Mediabrands, Γιάννης Ρόκκας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Μarketing, Customer Experience & Loyalty, Τράπεζα Πειραιώς, Ηλίας Σούσης, Head of Domestic Market, Agencies and YouTube - Greece, Bulgaria, Cyprus and Malta, Google και Κώστας Σταματάκης, Chief Marketing & Customer Officer, Dixons South-East Europe AEVE. 

Σύμφωνα με τον Χάρη Παριανό, «δουλειά μας είναι να φέρνουμε νούμερα. Οι ιδέες, ο προγραμματισμός, η στρατηγική σκέψη, η δημιουργικότητα, η οργάνωση, η προσπάθεια, πραγματικά δεν σημαίνουν τίποτα, αν δεν μεταφράζονται σε νούμερα για τους πελάτες μας: σε πωλήσεις, σε market shares, σε awareness, σε λίτρα, σε συνδέσεις, σε likes, σε views! Και τα νούμερα έρχονται δύσκολα στην Ελλάδα, αλλά όταν έρθουν, είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση που μπορούμε να έχουμε! 


Τα Effies είναι ο διεθνής θεσμός που γιορτάζει την αποτελεσματικότητα, δηλαδή τα νούμερα. Και είναι μια γιορτή όπου όλοι μας στο χώρο του marketing και της επικοινωνίας, μπορούμε να μοιραστούμε και να γιορτάσουμε τις επιτυχίες μας. Σε μια χώρα που τα νούμερα είναι πιο σημαντικά από ποτέ, στόχος της φετινής Ο.Ε. είναι να δώσει στο θεσμό των Effies, με τη συνεργασία των φορέων της αγοράς, τη θέση που του αξίζει». 

Η υποβολή συμμετοχών θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη