Trending

Έλλη Στάη και Μαρία Χούκλη ακούγονται για το Epsilon TV του Ιβάν Σαββίδη

Τις επόμενες ημέρες θα κάνει, κατά πάσα πιθανότητα, την πρώτη του επίσηµη εµφάνιση στις εγκαταστάσεις του Epsilon ο νέος γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενηµέρωσης, ∆ηµήτρης Μιχαλέλης, και θα ξεκινήσει την προετοιµασία για τη στελέχωση του ενηµερωτικού τοµέα του καναλιού, σε συνεργασία µε τον Τζώνη Καληµέρη και την Αλκηστη Μαραγκουδάκη -που ασχολούνται κυρίως µε το υπόλοιπο πρόγραµµα- αλλά και το στενό επιτελείο του Ιβάν Σαββίδη.

Στόχος είναι στις αρχές Σεπτεµβρίου να έχουν ξεκινήσει τα πάντα στον τοµέα των ειδήσεων αλλά και της ενηµέρωσης, όπου ο σταθµός θα δώσει µεγάλο βάρος, καθώς ο προγραµµατισµός που έχει γίνει έως τώρα προβλέπει, εκτός από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τουλάχιστον άλλο ένα µεγάλο δελτίο το µεσηµέρι.

Επίσης, θα συνεχίσει να υπάρχει πρωινή ενηµερωτική εκποµπή από τη ∆ευτέρα µέχρι και την Κυριακή. 

Αυτό σηµαίνει πως το κανάλι θα βρίσκεται και στον ανταγωνισµό του Σαββατοκύριακου, όπου τώρα, στην ιδιωτική τηλεόραση, υπάρχουν ο ΣΚΑΪ µε τον πολύ ισχυρό Γιώργο Αυτιά, ο Alpha µε τον Νίκο Μάνεση και το Epsilon µε τη Φαίη Μαυραγάνη, η οποία επίσης θα συνεχίσει, καθώς έχει πάει εξαιρετικά καλά.

Θα υπάρχουν ακόµη στη διάρκεια της εβδοµάδας τουλάχιστον άλλες δύο ενηµερωτικές εκποµπές, καθώς η σεζόν που έρχεται είναι προεκλογική και ο σταθµός επιθυµεί να βρίσκεται στο παιχνίδι της ενηµέρωσης µε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα στούντιο στην Παιανία φτιάχνονται ώστε να είναι έτοιµα στην ώρα τους, ενώ υπάρχει ήδη µια υποδοµή που µπορεί να εξυπηρετήσει τις υπόλοιπες ανάγκες του καναλιού.

Τα πρόσωπα για τα οποία έχουν γίνει συζητήσεις, είτε για δελτία ειδήσεων είτε για εκποµπές, είναι αρκετά. 

Ανάµεσά τους η Ελλη Στάη (αν και διαψεύδεται η περίπτωσή της από υψηλά κλιµάκια), ο Σωτήρης ∆ανέζης (που µάλλον προορίζεται για εκποµπή), η Μαρία Χούκλη και η Λίνα ∆ρούγκα (η οποία ακούγεται για το µεσηµεριανό δελτίο). 

Η Νίκη Λυµπεράκη του ΣΚΑΪ δέχθηκε πρόταση, η οποία, όµως, δεν προχώρησε, καθώς η γνωστή δηµοσιογράφος επέλεξε να παραµείνει στον σταθµό που την ανέδειξε τηλεοπτικά. 


Η Αµαλία Κάτζου, που τα τελευταία χρόνια κάνει µε επιτυχία το δελτίο του Σαββατοκύριακου και µε την αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου θα πάρει τη θέση του στο κεντρικό, εκτιµάται ως πολύ πιθανό πως από Σεπτέµβριο θα επιστρέψει στο πόστο της και, πάντως, θα βρίσκεται σε πολύ σηµαντική θέση στο κανάλι. 

Πηγή: Secret Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη