Trending

Εθνική Τράπεζα: Υπόγειες διαδρομές για την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου

Σήμερα Παρασκευή + 13 «κληρώνει» για τα ονόματα των προτιμητέων για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Εθνική. Θα λήξει όμως σήμερα η πρώτη πράξη, καθώς η μεθόδευση των διεργασιών από την πλευρά της Επιτροπής Αξιολόγησης της τράπεζας έβγαλαν τους ανθρώπους του ΤΧΣ από τα ρούχα τους.

Πηγή του Banks.com.gr στο Ταμείο, έλεγε ότι ειδικά η Μαριάνε Όκλαντ, τα…μάτια και τα…αυτιά του SSM στο Ταμείο τα είχε πάρει πολύ άσχημα και ότι ήταν η Νορβηγίδα που επέμενε να βγει με ανακοίνωση- παρέμβαση μπροστά το ΤΧΣ να πει τα αυτονόητα.

Πως δηλαδή μόλις ένα 24ωρο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Nomination Committee και το Ταμείο, δηλαδή ο βασικός μέτοχος δεν είχε καν την στοιχειώδη ενημέρωση.

«Δεν γίνονται αυτά», έλεγε η πηγή, που προειδοποιούσε πως εάν δεν η όλη διαδικασία μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, ανάλογες με αυτές που είχαν προκύψει όταν το Μαξίμου ήθελε να «φάει» τον Φραγκιαδάκη και έφτανε μέχρι του σημείου να παρεμβαίνει ο ίδιος ο Γιάννης Δραγασάκης και εκ των υστέρων να έρχεται το μήνυμα-απανταχούσα από την Φρανκφούρτη.

Η πηγή στο Ταμείο είναι σχεδόν πάντα καλά, πολύ καλά ενημερωμένη για αυτό και περιμένουμε διάφορες πράξεις στο…δράμα που ετοιμάζεται να παιχτεί… Πηγή: Banks.com.gr Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη