Trending

Μεγάλη αναταραχή στην ACS

Η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) εκφράζει την συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων στην «A.C.S. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Ε.» για την υπογραφή ενιαίας κλαδικής σύμβασης εργασίας. 

Σε ανακοίνωσή της η ΕΤΕΡ αναφέρει:

"Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων έξω από τα κεντρικά γραφεία της A.C.S. στην οδό Πέτρου Ράλλη 45, σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 17.30, ενάντια στην τακτική της εταιρείας να προσλαμβάνει εργαζόμενους με συμβάσεις μερικής απασχόλησης, ενώ καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της εν λόγω επιχείρησης, στα κέντρα διαλογής που δραστηριοποιούνται σε όλη την Επικράτεια.

Η ΕΤΕΡ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στην A.C.S. που αγωνίζονται ενάντια στην αδιαλλαξία του ομίλου Quest, όπου ανήκει και η συγκεκριμένη εταιρεία και στηρίζει τον αγώνα τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.


Καλούμε τους διοικούντες να έρθουν άμεσα σε συνεννόηση με τα Σωματεία των εργαζομένων για να υπογραφεί νέα σύμβαση με άξονα τα θεμελιώδη δικαιώματα της πλήρους και εξηρτημένης σχέσης εργασίας με αντίστοιχους μισθούς για το σύνολο των εργαζομένων. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα βρισκόμαστε απέναντί τους μέχρι την εκπλήρωση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων μας."Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη