Trending

Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος

Τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Μινέρβα ΑΕ Eλαιουργικών Eπιχειρήσεων και Tροφίμων ανέλαβε η Χρύσα Μπόνου, μέχρι πρότινος Διευθύντρια Marketing.

Ο μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος της Μινέρβα Πάνος Κατσής μετακινήθηκε στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου σε επιχειρησιακή μονάδα του μητρικού ομίλου PZ Cussons στη Νιγηρία, από 1η Ιουνίου 2018. 

Η Χρύσα Μπόνου βρίσκεται στο δυναμικό της Μινέρβα από το 2001 και έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης εντός της διεύθυνσης του Marketing, ενώ από το 2013 εκτελεί καθήκοντα Διευθύντριας Marketing, έχοντας επιπλέον την ευθύνη των εξαγωγών.

Διαθέτει σημαντική εμπειρία 17 ετών στον χώρο του Marketing με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, όπως η ανάπτυξη του εμπορικού σήματος Χωριό σε πολλαπλές κατηγορίες, αλλά και η ανάπτυξη και ενσωμάτωση του εμπορικού σήματος ΤΟΠ. 

Ο Πάνος Κατσής κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Μινέρβα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Εργάζεται στον όμιλο PZ Cussons εδώ και 20 χρόνια, έχοντας αναλάβει ηγετικούς ρόλους στις διευθύνσεις των Πωλήσεων και Marketing στη Γκάνα, ενώ διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της HPZ στη Νιγηρία επί 6 έτη. Marketing Week. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη