Trending

Υπό πτώχευση διάσημος τενίστας

Μπορεί ο Μπόρις Μπέκερ να αποτέλεσε κάποτε τον πιο ακριβοπληρωμένο τενίστα της εποχής του και ακόμη να βρίσκεται στη λίστα με τους αθλητές που κέρδισαν τα περισσότερα χρήματα στην καριέρα τους (υπολογίζονται σε 63 εκατομμύρια δολάρια), ωστόσο η διαδρομή του από την στιγμή που αποχώρησε από την ενεργό δράση, υπήρξε μια διαρκής τάση προς την καταστροφή.

Αυτή, πέρα από την πανάκριβη ζωή που έκανε, ουσιαστικά ξεκίνησε όταν οι διάφορες εταιρείες στις οποίες επένδυσε κατά καιρούς «ναυάγησαν» η μία μετά την άλλη, στην συνέχεια ήρθε η εφορία στην Γερμανία να τον κατηγορήσει για φοροδιαφυγή κι έτσι βρέθηκε να χρωστάει ένα μεγάλο ποσό από απλήρωτους φόρους στο γερμανικό Δημόσιο, συν το υψηλό πρόστιμο που του επιβλήθηκε.


Ακολούθησε ένα πανάκριβο διαζύγιο με την πρώτη σύζυγό του, γνωστή σχεδιάστρια μόδας, που του απέσπασε, πέρα από την επιμέλεια των παιδιών, την μισή και πλέον περιουσία του σε μετρητά και ακίνητα και η καταστροφή κορυφώθηκε το 2014, όταν αναγκάστηκε να δανειστεί από Βρετανό δισεκατομμυριούχο το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ, για να μην κατασχεθεί η πολυτελέστατη βίλα του στην Μαγιόρκα, λόγω των άλλων χρεών που είχε.

Το ποσό αυτό δεν κατάφερε να το αποπληρώσει, ο Βρετανός ιδιώτης μεταβίβασε την απαίτησή του για εξόφληση σε τράπεζα (Arbuthnot Latham & Co) και πλέον φτάσαμε στο σήμερα, όπου μαζί με τους τόκους το ποσό της οφειλής έχει ανέλθει στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη