Trending

Εργαζόμενοι: "Έσπασε το αυγό... του λαϊκισμού και του τραμπουκισμού"

Από το Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η ένωση" λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», εκπροσωπώντας πάνω από 3.500 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκαν από μέλη του Π.Α.ΜΕ, συνάδελφοί μας συνδικαλιστές στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Η τραμπούκικη επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να προπηλακιστούν η δικαστική αντιπρόσωπος και μέλη του Εργατικού Κέντρου και να διακομιστεί στο νοσοκομείο τραυματισμένος ένας συνάδελφός μας.

Στόχος των μελών του Π.Α.ΜΕ, τα οποία παρεμπιπτόντως μεταφέρθηκαν στην Κατερίνη με λεωφορεία από Θεσσαλονίκη συνοδευόμενα από το γνωστό εγκάθετο και πρωταγωνιστή επεισοδίων Λεωνίδα Στολτίδη, ήταν η δια της βίας ακύρωση των αρχαιρεσιών. 

Ο Στολτίδης μάλιστα συντόνιζε και κατεύθυνε τις βιαιοπραγίες, δίνοντας το «συνθήμα» της βίαιης εισόδου στο κτίριο, ενώ βρισκόταν εντός της αίθουσας Γενικών Συνελεύσεων και παρακινούσε τους εισβολείς σε ακρότητες καθόλη τη διάρκεια.

Τέτοιου είδους ενέργειες μας προκαλούν μεν ανησυχία γιατί το αβγό... του λαϊκισμού και του τραμπουκισμού έσπασε και απειλεί ανοιχτά τη δημοκρατία εντός του συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά τους διαμηνύουμε ότι δεν μας φοβίζουν και δεν μας τρομοκρατούν. Χάνουν τον καιρό τους όσοι θεωρούν ότι η βαναυσότητα και το μίσος τους θα λυγίσουν τη δημοκρατία.

Οι ένοχοι να ανησυχούν.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ" Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη