Trending

Burger King: Επεκτείνονται στην Ελλάδα

Συνεχίζει τα πρώτα της αναπτυξιακά «βήματα» στην Ελλάδα η Burger King που ετοιμάζεται να ανοίξει το δεύτερο κατάστημά της στη χώρα. Το νέο κατάστημα της διάσημης αμερικανικής αλυσίδας αναμένεται να ανοίξει λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Την ευθύνη θα έχει και πάλι ο ισχυρός όμιλος διαχείρισης χώρων εστίασης/διασκέδασης Select Service Partners που συνεργάζεται με την αμερικανική αλυσίδα στις κλειστές αγορές. 

Το επόμενο βήμα της Burger King έρχεται σε συνέχεια της επιτυχίας που σημειώνει το πρώτο κατάστημα στη Ρόδο. Το περασμένο καλοκαίρι η SSP προχώρησε στην εκμίσθωση του χώρου στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας με την σύμβαση να έχει διάρκεια 5 χρόνια.


Το κατάστημα θα βρίσκεται στο πρώτο όροφο του αεροδρομίου, στον χώρο που μέχρι πρότινος στεγάζονταν το εστιατόριο της McDonald’s. Η κατασκευή του εκτιμάται πως θα κοστίσει περίπου 1 εκατ. ευρώ ενώ θα διαθέτει 160 τραπεζοκαθίσματα και θα απασχολεί περίπου 60 εργαζόμενους. economistas.gr Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη