Trending

Κατέπλευσε στην Ελλάδα η “πλωτή Βενετία” [photos]

Το τελευταίο απόκτημα της Costa Cruises, το Costa Venezia, αμέσως μετά την παράδοση του από τα Ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri στην Τεργέστη το περασμένο Σάββατο, 2 Μαρτίου, ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στην Αδριατική Θάλασσα με πρώτη του προσέγγιση το λιμάνι της Κέρκυρας, όπου απέσπασε τον θαυμασμό όλων όσων το είδαν να καταφτάνει στο λιμάνι.
To Costa Venezia είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της θυγατρικής εταιρείας της Carnival Corporation που σχεδιάστηκε ειδικά για να προσφέρει στην αγορά της Ασίας ό,τι καλύτερο έχει η Ιταλία! Το όνομά του (Venezia) αποκαλύπτει ότι πάνω στο κρουαζιερόπλοιο αναπαρίσταται η Βενετία με τις ρομαντικές γόνδολες, αλλά και η πλατεία Αγίου Μάρκου, καθώς και το θέατρο La Fenice (λα Φενίτσε). Το Costa Venezia είναι μέρος του σχεδίου ανάπτυξης της Carnival για την Costa, που περιλαμβάνει συνολικά 7 κρουαζιερόπλοια, με παράδοση μέχρι το 2023 και αποτελεί μια συνολική επένδυση άνω των 6 δισ. ευρώ.
Στη λαμπρή τελετή που έγινε στη Monfalcone κοντά στη Τεργέστη παραβρέθηκαν από την Cruiseway Travel, η οποία είναι η αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Costa Cruise για την ελληνική αγορά η κα Τατιάνα Χάμπα, πρόεδρος και διευθύνουσα Σύμβουλος και η κα Ελένη Τρέσσου, υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Δικτύου.
Είναι ιδιαίτερη χαρά μας, να είμαστε πάνω στο νεότευκτο Costa Venezia, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της Costa Cruises. Το Costa Venezia είναι ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο 5.200 επιβατών και 323 μέτρων, ικανό να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές απαιτήσεις των επιβατών του. Οι επιβάτες του βιώνουν τη μοναδικότητα της ιταλικής κουλτούρας, τον τρόπο ζωής και την εξαιρετική κουζίνα της χώρας. Η διακόσμηση του κρουαζιερόπλοιου είναι εμπνευσμένη από την ξεχωριστή ομορφιά της Βενετίας. Το Costa Venezia ναυπηγήθηκε συγκεκριμένα για στην ασιατική αγορά και θεωρούμε ότι αποτελεί το ιδανικό κρουαζιερόπλοιο για να επισκεφθεί κανείς υπέροχους ασιατικούς προορισμούς”, τόνισε η κα Χάμπα.
Οι επισκέπτες του Costa Venezia θα μπορούν να απολαύσουν ιταλικό φαγητό στα δύο κύρια εστιατόριά του, το “Marco Polo” και το “Canal Grande”, των οποίων η διακόσμηση έχει ως έμπνευση την Βενετία. Οι επιβάτες, ξεκινώντας με μια βόλτα στο Μεγάλο Κανάλι, θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν κοντά σε μια πραγματική γόνδολα θαυμάζοντας το "Ponte dei Sospiri" (Γέφυρα των Στεναγμών) στο εστιατόριο Canal Grande. Φυσικά, το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει και άλλα εστιατόρια, μεταξύ των οποίων και το “Casanova”, όπου το μενού έχει δημιουργηθεί από τον Ιταλό chef Umberto Bombana με τρία αστέρια Michelin του γνωστού εστιατορίου “8 ½ - Otto e Mezzo Bombana”.
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη