Trending

Ο Ντίνο Ράτζα επιστρέφει στην Ελλάδα για τα παιδιά του NBA Basketball School Camp

Ο Ντίνο Ράτζα επιστρέφει μετά από χρόνια στην Ελλάδα ως NBA Ambassador και θα επιμεληθεί το πρόγραμμα του ΝΒΑ Basketball School Camp, που θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα.

Θα βρεθεί κοντά στα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο camp, ηλικίας 6 – 15 ετών, για να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες του NBA και τις γνώσεις του στο μπάσκετ στους μικρούς αθλητές όπως και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, επίσης NBA Ambassador της Ευρώπης που ηγείται του συγκεκριμένου project.

Το NBA Basketball School Camp Greece 2019 εντάσσεται στο δίκτυο προγραμμάτων ανάπτυξης μπάσκετ σε όλο τον κόσμο και απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6-15 ετών παρουσιάζοντας το άθλημα στην καλύτερη εκδοχή του κι ενισχύοντας την παρουσία του ΝΒΑ στην Ελλάδα και την Ευρώπη.  

Με εισηγήσεις από προπονητές NBA, πρώην NBAers και ειδικούς στην ανάπτυξη παικτών, το NBA Basketball School δημιούργησε ένα αναλυτικό κι εξειδικευμένο πρόγραμμα που εγκρίθηκε από την Ένωση Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (National Basketball Coaches Association) κι έρχεται για δεύτερη χρονιά στο Deree - The American College of Greece (17-21/6, 1-5/7).

Φέτος ο ΝΒΑ Ambassador της Ευρώπης που θα βρεθεί στο πλευρό των παιδιών θα είναι ο σπουδαίος Ντίνο Ράτζα! Ο θρύλος του κροατικού μπάσκετ, πρώην NBAer κι άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ανήκει στους πρεσβευτές του ΝΒΑ στην Ευρώπη και θα δώσει το παρών στο NBA Basketball School Camp Greece, ανακοινώνοντας την παρουσία του μέσω video.
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη