Trending

Προκήρυξη Υποτροφιών Ιδρύματος Μπότση για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ECI 2019

Για άλλη μια χρονιά, το Ίδρυμα Μπότση εμπράκτως υποστηρίζει τις σπουδές στην αενάως εξελισσόμενη δημοσιογραφία και στην τεχνολογία. Οι φετινές υποτροφίες υποστηρίζουν μερικώς δύο (2) ικανούς δημοσιογράφους ή φοιτητές κοινωνικών επιστημών που έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: Eίναι κάτω των 35 ετών, μιλούν καλά αγγλικά, είναι Έλληνες υπήκοοι και μπορούν επιτυχώς να συμπληρώσουν 500 ώρες παρακολούθησης σε ένα απαιτητικό, δίγλωσσο, διετές, Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα. Επίσης, απαιτείται ο υποψήφιος να μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα εκτός Ελλάδας τον Ιούνιο του 2020 και τον Ιούνιο του 2021.
Οι κατευθύνσεις δημοσιογραφικών σπουδών στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας περιλαμβάνουν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες" (QJNT - Master of Arts in Quality Journalism and New Technologies) και το Πρόγραμμα "Δημιουργία Περιεχομένου και Στρατηγική Επικοινωνίας" ((CMCS – Μaster of Arts in Content Marketing and Communication Strategy)
Για να γίνει κανείς αποδεκτός απαιτείται διαδικασία τεσσάρων (4) σταδίων που εκκινεί με την αποστολή βιογραφικού σημείωματος στο email info.qjnt@gmail.com.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε  και τον ιστότοπο του Ιδρύματος Μπότση εδώ. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη