Trending

Η Mondelez ανοίγει την πόρτα στο μέλλον και τους νέους με το Πρόγραμμα «Top to Top»

Η Mondelez, μέσω του Προγράμματος «Top to Top», πρόσφερε τη δυνατότητα σε 20  απόφοιτους και τελειόφοιτους Μεταπτυχιακών προγραμμάτων για τρίτη συνεχή χρονιά να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία της εταιρείας που έχει στόχο  την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.
Οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια παρουσίας τους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για διάφορες πτυχές της επιχειρησιακής δραστηριότητας και λειτουργίας της Mondelez. Παράλληλα, δοκίμασαν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους μέσα από πρωτότυπες δοκιμασίες. Σε όλη τη διάρκεια του Προγράμματος, στελέχη της Mondelez ήταν  κοντά στους συμμετέχοντες για να τους καθοδηγούν και να απαντούν στις ερωτήσεις τους.
Η κα. Κατερίνα Βλάχου, Γενική Διευθύντρια της Mondelez για Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Το «Top to Top» ξεχωρίζει διότι προσφέρει στους συμμετέχοντες  μια ξεχωριστή εμπειρία  που ξεπερνάει το παραδοσιακό στενό πλαίσιο ενός σεμιναρίου. Εξ αρχής, στόχος του προγράμματος «Top to Top» ήταν να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μια μεγάλη εταιρεία όπως η Mondelez και να γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα και τους ανθρώπους της. Οι άνθρωποί της Mondelez είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και αναδεικνύουν την εταιρεία σε αυτό που είναι σήμερα, μια κορυφαία επιλογή των νέων για τη μελλοντική τους απασχόληση.»
 Τέλος, η Mondelez  θα συνεχίσει να προσφέρει συμβουλές προετοιμασίας και καθοδήγησης σε όλους τους συμμετέχοντες του Προγράμματος «Top to Top» και στους επόμενους μήνες.
H Mondelez έλαβε to 2019 τη 2η θέση στη συνολική κατάταξη όλων των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ως κορυφαία επιλογή των νέων για τη μελλοντική τους απασχόληση, ύστερα από άνοδο τριών θέσεων σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα. Παράλληλα, στην ίδια έρευνα, αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά στην κορυφαία θέση στον τομέα των προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG).* 
Η Mondelez έμπρακτα στηρίζει και ενισχύει τη συνεργασία της με τους νέους και την ακαδημαϊκή κοινότητα με ενέργειες που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της σε ημέρες καριέρας και εκπαιδευτικές ημερίδες Πανεπιστημίων.
Οι άνθρωποι της Mondelez, αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιο της εταιρίας η οποία παρέχει εκπαίδευση και εξέλιξη, ποιοτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, αντικειμενικά συστήματα αξιολόγησης. Τα στοιχεία αυτά δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και αναδεικνύουν την εταιρεία μεταξύ αυτών που δημιουργούν προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στην Ελλάδα.
*  Η σημαντική αυτή διάκριση προέκυψε μέσα από την έρευνα της εταιρείας kariera.gr και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Βασισμένη σε ένα δείγμα ηλικίας 18-38 ετών απ΄ όλη την Ελλάδα, η έρευνα αναλύει τις στάσεις που έχουν οι νέοι στη χώρα ως προς την καριέρα τους και τι είναι σημαντικό γι’ αυτούς όταν σχεδιάζουν και προγραμματίζουν την εργασιακή τους ζωή. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη