Trending

Ο νέος COO

Ο Κώστας Βαλκάνας ανέλαβε στον όμιλο Μούχαλη χρέη Chief Operating Officer. 

Είναι ανώτατο στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον όμιλο της Heineken στην ελληνική αγορά στο εξωτερικό, διατελώντας Sales & Trade Marketing Director στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία και στην Heineken Βουλγαρίας, Commercial Director στην Pivara Skopje, καθώς και Managing Director στην Heineken Lanitis Cyprus. Είναι μέλος ΔΣ του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος.

Ο όμιλος Μούχαλη (η πλήρης επωνυμία είναι Μούχαλης Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Καπνοβιομηχανικών και Καταναλωτικών Προϊόντων) είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες με κύκλο εργασιών 303,7 εκατ. ευρώ το 2018 (από 277,9 εκατ. ευρώ το 2017) και απασχολεί 400 εργαζομένους.

Κύριες δραστηριότητες του ομίλου είναι η αντιπροσώπευση μεγάλων εταιρειών σε επίπεδο logistics και εμπορίας, καθώς και ένα πολυάριθμο δίκτυο λιανικής με ιδιόκτητα και franchise καταστήματα εξειδικευμένα στο convenience shopping. 

Πρόσφατα αναπτύσσεται στο e-shopping με τη δημιουργία του e-kiosky’s και την εξαγορά του delivery.gr. CEO.gr Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη