Trending

Ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος έχει πλέον νέο πόστο

Νέο πόστο για τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Astir Palace Βουλιαγμένης, ο οποίος είχε αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι από το εμβληματικό συγκρότημα.
Ο κ. Στέλιος Κουτσιβίτης προσχωρεί στην ηγετική ομάδα της SWOT, την γνωστή εταιρεία ανάπτυξης και προώθησης τουριστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών μονάδων.
Η τελευταία ακολουθεί ευρύ πρόγραμμα επέκτασης ειδικά την τελευταία διετία με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, όπως για παράδειγμα με τον ξενοδοχειακό κολοσσό της Marriott και πιο πρόσφατα με τον όμιλο της Radisson, η οποία έχει σήμερα δύο ξενοδοχεία στην ομπρέλα της στη χώρα μας κι έχει θέσει ως στόχο να έχει συνολικά 20 στο χαρτοφυλάκιό της σε Ελλάδα και Κύπρο. 
Ο κ. Κουτσιβίτης αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Αστέρα,
  • «μετά την ολοκλήρωση  του πρώτου κύκλου των επενδύσεων και τη λειτουργία του ως το πρώτο Four Seasons στην Ελλάδα», όπως είχε πεί τότε ο ίδιος.
Ο κ. Κουτσιβίτης διαθέτει διεθνή εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού και των ακινήτων, με σημαντική τεχνογνωσία στους τομείς του asset management, των επενδύσεων και της λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του, o κ. Κουτσιβίτης κατείχε διοικητικές θέσεις στον Όμιλο Γ&Τ Δασκαλαντωνάκη, διατελώντας Διευθύνων Σύμβουλος στην εισηγμένη εταιρεία Sofia Hotel Balkan (Βουλγαρία), ενώ από το 2006 έως το 2010 ήταν  Εκτελεστικός Διευθυντής του Group των αστικών ξενοδοχείων (Ελλάδα). Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής, μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το Columbia University. banks.com.gr Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη